SPAGHETTI BOLOGNESE MET GEHAKT EN TOMATENSAUS

Hoofdgerecht - 4 personen - bereidingstijd 25 minuten

Ingrediënten

  • 500 g winterpeen (zak 1 kg, AH Biologisch)
  • 1 courgette (AH Biologisch)
  • 300 g half-om-halfgehakt (AH Biologisch)
  • 1 zak saus kruidig (500 g, Bertolli)
  • 300 g volkoren spaghetti (pak 500 g, AH Biologisch)
  • Voorraadkast:
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el (olijf)olie

Bereiding

  1. Snijd de knoflook fijn. Schil de winterpeen. Snijd de peen en courgette in blokjes van 2 cm.
  2. Verhit de olie in een pan. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bak op middelhoog vuur 3 min. of tot het gehakt rul is. Voeg de saus en peen toe en stoof het gerecht in 15 min. met de deksel op de pan gaar. Voeg de laatste 8 min. de courgette toe.
  3. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  4. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en schep de saus erop.
  • Bevat per persoon: 585 kcal
  • 29 g eiwit
  • 19 g vet, waarvan 6 g verzadigd
  • 69 g koolhydraten
  • 1,4 g zout
  • 11 g vezels

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop de cadeaukaart die u heeft ontvangen, onder de barcode, en bestaat uit 19 cijfers. Vul hier de laatste 3 cijfers in.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.