Met uw cadeaukaart kunt u veel verschillende lekkere duurzame producten kopen. Van vis tot chocolade, van appels tot soep. U kunt de deelnemende producten in de winkel herkennen aan de groene schapkaarten met het DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-logo. Bekijk alle deelnemende producten en ontdek hoe lekker duurzaam eten kan zijn.

Welke producten doen er mee?

Producten die u kunt kopen met uw cadeaukaart dragen één van de deelnemende keurmerken én zijn van één van de deelnemende merken. Let op: Alleen voedingsproducten doen mee aan deze actie, met uitzondering van alcohol, dierenvoeding en babyvoeding.

Inspiratie
Ontdek met deze recepten hoe makkelijk het is om duurzamer te eten.

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop de cadeaukaart die u heeft ontvangen, onder de barcode, en bestaat uit 19 cijfers. Vul hier de laatste 3 cijfers in.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.