Unilever

Samen werken aan een duurzame toekomst

DOE MAAR LEKKER DUURZAAM! Deze unieke actie geeft ons de mogelijkheid om u zelf te laten ervaren hoe lekker onze duurzaam geproduceerde producten smaken. Want wist u dat duurzaam produceren zo veel meer is dan biologisch produceren?

Bij Unilever weten we hoe belangrijk een duurzame toekomst is. Voor de aarde die de grondstoffen voor onze producten levert, voor de boeren en leveranciers die onze gewassen verbouwen. Maar ook voor de gezondheid en het welzijn van onze kinderen en van miljoenen andere mensen op de wereld. Daarom willen we met deze campagne informeren, inspireren én motiveren om samen met ons te werken aan een duurzamere toekomst.

Anniek Mauser, Directeur Duurzaamheid Unilever: ‘DOE MAAR LEKKER DUURZAAM sluit naadloos aan bij onze missie om duurzaam leven tot gemeengoed te maken. Het Unilever Sustainable Living Plan, dat we in 2010 lanceerden, wijst ons hierbij de weg. Een inspirerende opdracht waarin we al vele kleine en grote stappen hebben gezet.’

‘Zo bieden we consumenten met onze merken steeds evenwichtigere voeding en goede hygiëne, betrekken we steeds meer van onze grondstoffen en ingrediënten op duurzame wijze, en helpen we de kleine boeren en de gemeenschappen waarmee wij werken zich economisch te ontwikkelen.’

‘Maar om duurzaam leven voor iedereen vanzelfsprekend te laten zijn, hebben we de hulp van partners én consumenten nodig’, weet Anniek. ‘Want alleen samen kunnen we het verschil maken op weg naar een duurzamere planeet. DOE MAAR LEKKER DUURZAAM dus. En doe met ons mee!

Interview Anniek Mauser, Directeur Duurzamheid Unilever over de duurzaamheidsinspanningen van Unilever
Meer over het Unilever Sustainable Living Plan
 

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop de cadeaukaart die u heeft ontvangen, onder de barcode, en bestaat uit 19 cijfers. Vul hier de laatste 3 cijfers in.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.