De Nationale Postcode Loterij

Een groene en rechtvaardige wereld. Wij geloven dat dat haalbaar is. Daarom steunen wij organisaties die zich inzetten om onze wereld mooier te maken, voor mens en dier. Meespelen in de Postcode Loterij is dan ook meer dan kans maken op een miljoenenprijs. Meespelen is meehelpen aan een betere wereld. Daarom werven wij voor vele goededoelenorganisaties en geven we bekendheid aan hun werk. Het is de reden waarom de Postcode Loterij in 1989 is opgericht.

De DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-actie sluit naadloos aan op de missie van de Postcode Loterij; een rechtvaardige en groene wereld. Met de actie willen we de bewustwording rondom duurzamer eten vergroten. Dit doen we door onze 2,8 miljoen deelnemers op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met duurzamer eten én hen enthousiast te maken om ook zelf deze keuze te maken.

Sinds de oprichting van de Nationale Postcode Loterij is 4,7 miljard euro aan mens en natuur gegeven. 99 goede doelen ontvangen ieder jaar steun. Zo ook UNICEF, Voedselbanken Nederland, Het Wereld Natuur Fonds, Amnesty International, Natuurmonumenten en Artsen zonder Grenzen. Novamedia/Postcode Loterijen is de grootste fondsenwerver ter wereld.

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop de cadeaukaart die u heeft ontvangen, onder de barcode, en bestaat uit 19 cijfers. Vul hier de laatste 3 cijfers in.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.