DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

Kiezen voor duurzamere producten is goed nieuws voor de wereld om ons heen. En een keuze die wij aanmoedigen, want duurzaam eten is een recept voor een betere wereld. Om deze bewustere keuze breder te stimuleren organiseren de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever voor de vierde maal de landelijke campagne ‘DOE MAAR LEKKER DUURZAAM’.

Begin november 2017 kregen alle Nederlandse huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij een cadeaukaart ter waarde van €12,50. Hiermee kunnen duurzamere producten worden afgerekend bij Albert Heijn. Bovendien zitten er bij de cadeaukaart receptenkaarten met lekkere gerechten voor 4 personen ter waarde van €12,50. Met deze cadeaukaart en de recepten laten de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever op een laagdrempelige manier ervaren dat duurzaam eten niet alleen ontzettend lekker is, maar ook nog een goed gevoel geeft. Want bij duurzame productie wordt gestreefd naar een zo’n laag mogelijke impact op mens, dier en milieu. Door bewuster te kiezen kan iedereen zijn steentje bijdragen aan een betere wereld.

De keuze bij Albert Heijn bestaat uit een assortiment van ruim 1.500 producten met een onafhankelijk duurzaamheidskeurmerk of met Unilevers duurzame landbouwprogramma welke gericht zijn op dierenwelzijn, eerlijke handel of milieu. De cadeaukaart was geldig tot en met zondag 19 november 2017.

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop de cadeaukaart die u heeft ontvangen, onder de barcode, en bestaat uit 19 cijfers. Vul hier de laatste 3 cijfers in.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.