Doe maar lekker duurzaam

Actievoorwaarden DOE MAAR LEKKER DUURZAAM

1.    Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-actie (hierna verder te noemen: ‘Actie’) van de Nationale Postcode Loterij N.V. (verder te noemen: ‘Nationale Postcode Loterij’), in samenwerking met Albert Heijn B.V. (verder te noemen: ‘Albert Heijn’) en Unilever Nederland B.V. (verder te noemen: ‘Unilever’), hierna gezamenlijk: ‘Organisator’.

2.    De Actie heeft als doel deelnemers van De Postcode Loterij een gratis duurzame maaltijd aan te bieden door middel van een cadeaukaart t.w.v. €12,50.

3.    Alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij ontvangen tussen dinsdag 31 oktober en zaterdag 4 november 2017 een cadeaukaart t.w.v. €12,50 (incl. BTW) (verder te noemen: ‘Cadeaukaart’). Met deze cadeaukaart kunnen deelnemers bij Albert Heijn winkels in Nederland duurzame producten kopen. De deelnemende producten zijn te herkennen aan de groene schapkaarten in Albert Heijn-winkels.

4.    De Cadeaukaart kan gebruikt worden van maandag 30 oktober tot en met zondag 19 november 2017.

5.    De deelnemende producten zijn te vinden op www.doemaarlekkerduurzaam.nl/producten. Alleen deelnemende producten kunnen met gebruik van de cadeaukaart betaald worden. Ondanks een zo goed mogelijke bevoorrading van de Albert Heijn-winkels kan het voorkomen dat door de grote vraag een product tijdelijk niet verkrijgbaar is. Dit is niet van invloed op de termijn waarbinnen de cadeaukaart kan worden gebruikt.

6.    De Cadeaukaart is te gebruiken nadat deze door de ontvanger is geactiveerd op www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

7.    Het saldo op de Cadeaukaart is te controleren op de website: www.doemaarlekkerduurzaam.nl ('Check Saldo'). Na betaling met de Cadeaukaart wordt het resterende saldo op de Albert Heijn-kassabon vermeld. Op de kassabon wordt aangegeven welke artikelen zijn betaald met de Cadeaukaart en wat het totaalbedrag hiervan is.

8.    De Cadeaukaart kan niet worden gebruikt bij bestellingen die gedaan worden via AH.nl, Albert Heijn to go en de buitenlandse Albert Heijn-winkels.

9.    De Cadeaukaart is niet in te wisselen voor contant geld.

10. Ongebruikt saldo op de cadeaukaart vervalt na zondag 3 december 2017.

11. Door deel te nemen aan de Actie stemmen de deelnemers in met deze actievoorwaarden.

12. Alle auteursrechten op de inhoud van deze site en verdere inhoud verband houdend met deze actie, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de aan de Nationale Postcode Loterij danwel Albert Heijn danwel Unilever.

13. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Actie, kunt u contact met ons opnemen via www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

14. De Organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. De actuele versie van de actievoorwaarden zal op de website www.doemaarlekkerduurzaam.nl worden geplaatst, voorzien van een datum.

15. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.

Versie: 1 oktober 2017

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop de cadeaukaart die u heeft ontvangen, onder de barcode, en bestaat uit 19 cijfers. Vul hier de laatste 3 cijfers in.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.