Truffels met banaan en warme chocoladesaus

nagerecht - 4 pers - 10 min

Ingrediënten

  • 100 ml slagroom (AH Biologisch)
  • 100 g extra pure chocolade (AH Biologisch, grof gehakt)
  • 2 bananen (AH Biologisch)
  • 8 cacaotruffels (bakje 200 g, UTZ cacao)
  • 4 bolletjes vanilleroomijs (bak 1 liter, AH Biologisch)
  • ijsschep

Bereiding

  1. Verwarm de slagroom in een steelpan. Smelt de chocolade in de warme slagroom. Neem de pan van het vuur.
  2. Snijd de bananen schuin in plakjes van 1 cm breed. Halveer de truffels horizontaal met een heet mes en leg op alle truffelbodems een plakje banaan. Bedek met de bovenkanten.
  3. Verdeel de bolletjes ijs met de rest van de plakjes banaan over de borden. Serveer met de truffels en lepel de warme chocoladesaus erover.
  • Bevat p.p. 570 kcal
  • 7 g eiwit
  • 38 g vet, waarvan 24 g verzadigd
  • 47 g koolhydraten
  • 40 mg natrium
  • 6 g vezels

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers. De eerste 11 cijfers hebben we alvast voor u ingevuld.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUUZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (50 ct per gesprek), op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.