Spaghetti met kastanjechampignons

voorgerecht - 4 pers - 30 min

  • Slank
  • Lactosevrij
  • 3 bakjes kastanjechampignons (250 g, Biologisch, fijngesneden)
  • 1 zakje mix spaghetti con funghi (70g, Knorr, duurzaam geteelde groenten)
  • 1 pot peterselie (AH Biologisch, fijngesneden)
  • 300 g spaghetti (pak 500 g, AH Biologisch)
  • 400 g broccoli (AH Biologisch)

Bereiding

  1. Verhit 3 el olie in een hapjespan en bak de champignons 15 min. op middelhoog vuur. Voeg 400 ml water, de mix en de helft van de peterselie toe. Breng aan de kook en laat 5 min. zacht koken.
  2. Kook ondertussen de spaghetti. Kook de broccoli in 5 min. beetgaar.
  3. Schep de broccoli door de saus. Meng de spaghetti met de saus en bestrooi met de rest van de peterselie.
  • Bevat p.p. 450 kcal
  • 18 g eiwit
  • 14 g vet, waarvan 2 g verzadigd
  • 60 g koolhydraten
  • 65 mg natrium
  • 9 g vezels

Download recept

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers. De eerste 11 cijfers hebben we alvast voor u ingevuld.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUUZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (50 ct per gesprek), op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.