SPAGHETTI MET GROENTEN EN SCHARRELKIP

Hoofdgerecht – 4 personen – bereidingstijd 25 minuten

Ingrediënten

  • 300 g volkoren spaghetti (pak 500 g, AH Biologisch)
  • 350 g scharrelkipdijfilet (schaal)
  • 1 courgette (AH Biologisch)
  • 300 g tuinerwten (diepvries, pak 450 g, AH Biologisch)
  • 500 g pastasaus Tradizionale (fles 690 g, Bertolli)
  • Voorraadkast:
  • 2 tenen knoflook
  • 2 uien
  • 1 el olijfolie

Italiaans
Makkelijk

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in water, met eventueel zout, beetgaar.
  2. Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Halveer de courgettes in de lengte en snijd in dunne plakjes. Snijd de knoflook fijn en snipper de uien.
  3. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipfilet 3 min. Voeg de knoflook, ui en courgette toe en bak nog 3 min.
  4. Voeg de tuinerwten en pastasaus toe en verwarm 5 min.
  5. Verdeel de pasta over diepe borden. Schep de pastasaus erop.
  6. TIP: Lekker met grofgesneden basilicum (pot, AH Biologisch) en/of geraspte Parmezaanse kaas. +L
  • Bevat per persoon: 540 kcal
  • 37 g eiwit
  • 9 g vet, waarvan 1,5 g verzadigd
  • 72 g koolhydraten
  • 560 mg natrium (= 1,4 g zout)
  • 11 g vezels

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.