PASTA OVENSCHOTEL MET BROCCOLI EN SPEKJES

Hoofdgerecht - 4 personen - bereidingstijd 15 minuten + 10 minuten oventijd

Ingrediënten

  • 300 g volkorenpenne (pasta, AH Biologisch)
  • 200 g spekreepjes (AH Biologisch)
  • 150 g jong belegen kaas (AH Biologisch)
  • 500 g broccoli (AH Biologisch, in roosjes)
  • 500 g pittige pastasaus (zak, Bertolli)
  • Keukenmateriaal:
  • Ovenschaal (20 x 30 cm, ingevet)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Kook de pasta in een grote pan en bak de spekreepjes in 5 min. uit op matig vuur.
  3. Snijd de kaas in kleine blokjes. Bak de uien 3 min. mee met de spekreepjes en voeg de pastasaus toe.
  4. Kook de broccoli de laatste 4 min. mee met de pasta. Giet af en meng met de saus en 2/3 van de kaas. Doe in de ovenschaal en verdeel de rest van de kaas erover. Bak de schotel ca. 10 min. in de oven en serveer.
  • Bevat per persoon: 710 kcal
  • 34 g eiwit
  • 33 g vet, waarvan 16 g verzadigd
  • 64 g koolhydraten
  • 1785 mg natrium
  • 11 g vezels

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.