PASTA MET ZALM EN SPINAZIE

Voorgerecht - 4 personen - bereidingstijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 300 g pastaschelpjes (zak 500 g, AH Biologisch)
  • 2 uien (AH Biologisch, gesnipperd)
  • 1 bakje champignons (250 g, AH Biologisch, in plakjes)
  • 1 pak bladspinazie à la crème (450 g, AH Biologisch, diepvries)
  • 250 g AH Biologisch wilde zalm (zak 250 g, diepvries, ontdooid)
  • Voorraadkast:
  • 2 el olijfolie

Bereiding

  1. Kook de pasta. Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. tot het vocht is verdampt. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm al roerend tot alles is ontdooid.
  2. Snijd de zalm in stukjes. Doe de zalm bij het spinaziemengsel en verwarm 3 min. tot de zalm net gaar is. Schep tussendoor voorzichtig om. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Verdeel de pasta over 4 diepe borden en schep de spinazie en zalm erop.
  • Bevat per persoon: 580 kcal
  • 29 g eiwit
  • 22 g vet, waarvan 5 g verzadigd
  • 63 g koolhydraten
  • 357 mg natrium
  • 8 g vezels

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.