Bruine bollen met ragout

voorgerecht - 4 pers - 15 min. + 5 min. oventijd

  • Snel
  • Budget

Boodschappenlijstje

  • 4 puntjes meergranen (AH Biologisch)
  • 2 blikken kipragout (400 g, Unox, Beter Leven)
  • 1 potje gesneden rode bieten (340 g, AH Biologisch)
  • 1 bakje tuinkers (AH Biologisch)
  • voorraad: 4 olijfolie
  • TIP Voeg voor een extra fris accent eens 2 augurken in plakjes (potje 330 g, AH Biologisch) toe aan de bietensalade.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd ca. 2 cm van de bollen en hol de bollen uit. Dat gaat het best met je handen. Houd de bovenkant apart. Het kruim wordt niet gebruikt. Verwarm de ragout volgens de aanwijzingen op het blik.
  2. Zet de bollen en ‘deksels’ 5 min. in de oven. Meng voor de salade ondertussen de biet, tuinkers en olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  3. Vul de bollen met ragout en leg de deksels erop. Serveer met de bietensalade.
  • Bevat p.p. 445 kcal
  • 19 g eiwit
  • 22 g vet, waarvan 5 g verzadigd
  • 39 g koolhydraten
  • 1120 mg natrium
  • 6 g vezels

Download recept

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers. De eerste 11 cijfers hebben we alvast voor u ingevuld.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUUZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (50 ct per gesprek), op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.