Postcode Loterij-deelnemers doen lekker duurzaam

In het kader van DOE MAAR LEKKER DUURZAAM 2016 zijn voor Flair, Libelle en VROUW-magazine Postcode Loterij-deelnemers op bezoek gegaan bij verschillende boeren. Zo bezochten Eline en Cleo een duurzame varkenshouderij en nam Sabina een kijkje bij bio boer Gerjan. Ook geven deze deelnemers tips over hoe zij thuis een duurzamere draai geven aan hun maaltijd én vertellen ze wat zij zelf kopen van de DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-cadeaukaart.

Flair 44:
Voor Flair bezocht Postcode Loterij-deelnemer Eline varkensboer Eric in Brabant. In de supermarkt let Eline op wat voor een vlees zij koopt, nu kon zij met eigen ogen zien hoe het er op een duurzame varkenshouderij aan toe gaat. En wat het Beter Leven keurmerk inhoudt
Download hier het hele artikel

Flair 45:
Postcode Loterij-deelnemer Eline kookt graag een gezonde maaltijd voor haar gezin. Als het even kan geeft ze er een duurzamere draai aan. In Flair vertelt Eline hoe ze dat doet én wat ze zelf koopt met de DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-cadeaukaart.
Download hier het hele artikel

Libelle 47:
Sabina bezocht bio boer Gerjan in Zeewolde. Zijn bedrijf Bio Brass teelt verschillende biologische gewassen. Speciaal voor Libelle mocht Sabina een kijkje nemen op deze duurzame boerderij.
Download hier het hele artikel


Libelle 48:
Postcode Loterij-deelnemer Sabina vertelt wat ze van de DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-actie vindt en geeft tips hoe zij duurzamer eten in de praktijk brengt.  
Download hier het hele artikel

VROUW-magazine:
In een 8 pagina tellende special van VROUW-magazine staan wist-je-datjes over duurzamer eten en de bijbehorende keurmerken, kunt u lezen waar de tomaten van Knorr vandaan komen, bezoekt Postcode Loterij-deelnemer Cleo samen met haar zoontje een duurzame varkenshouderij en vertelt Cindy waar zij op let bij het doen van boodschappen.
Download hier het hele artikel

fotocredits: Karen Steenwinkel

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUURZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (normaal tarief), op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.