De initiatiefnemers

Duurzamer eten stimuleren bij zoveel mogelijk Nederlanders. Dat is het doel waarvoor drie partijen in 2014 het initiatief hebben genomen en de handen ineen slaan om drie jaar lang Nederland te enthousiasmeren voor duurzamere producten; de Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever. Niet toevallig, want bij alle drie organisaties staat duurzaamheid hoog in het
vaandel.

Zo is bijdragen aan een betere en leefbare wereld natuurlijk dé missie van de Nationale Postcode Loterij. En is Albert Heijn niet voor niets de supermarkt met het grootste assortiment duurzame producten. Ook Unilever stopt veel energie in het verduurzamen van haar producten en bedrijfsprocessen. 

De Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen en wil een bijdrage leveren aan een betere en leefbare wereld.

Albert Heijn

Albert Heijn zorgt met haar 900 winkels in Nederland voor een ruime keuze, dagelijkse inspiratie en hoge kwaliteit.

Unilever

Unilever weet hoe belangrijk een duurzame toekomst is. Voor de aarde die de grondstoffen voor onze producten levert, voor de boeren en leveranciers die onze gewassen verbouwen.

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers. De eerste 11 cijfers hebben we alvast voor u ingevuld.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUUZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (50 ct per gesprek), op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.