Doe maar lekker duurzaam

Actievoorwaarden "DOE MAAR LEKKER DUURZAAM"

1.     Deze voorwaarden zijn van toepassing op de DOE MAAR LEKKER DUURZAAM-actie (verder te noemen: de “Actie") van De Nationale Postcodeloterij N.V. (verder te noemen: "de Organisator"), in samenwerking met Albert Heijn BV en Unilever Nederland B.V.. De Nationale Postcode Loterij, Albert Heijn en Unilever zijn geregistreerde en gedeponeerde merknamen.

2.     De Actie heeft als doel door middel van een cadeaukaart t.w.v. € 12,50 deelnemers van De Postcode Loterij een gratis duurzame maaltijd aan te bieden.

3.     Alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij ontvangen tussen dinsdag 1 en zaterdag 5 november 2016 een cadeaukaart t.w.v. € 12,50 (incl. BTW) (verder te noemen: “de Cadeaukaart”) waarmee deelnemende producten uitsluitend bij Albert Heijn-winkels in Nederland gekocht kunnen worden.

4.     De Cadeaukaart kan gebruikt worden van maandag 31 oktober tot en met zondag 20 november 2016.

5.     Alleen deelnemende producten kunnen met gebruik van de cadeaukaart betaald worden. Deze producten zijn te vinden op www.doemaarlekkerduurzaam.nl/producten Ondanks een zo goed mogelijke bevoorrading van de Albert Heijn-winkels kan het voor komen dat door de grote vraag een product tijdelijk niet verkrijgbaar is.

6.     De Cadeaukaart is pas geldig nadat deze door de ontvanger is geactiveerd op www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

7.     Het saldo op de Cadeaukaart is te controleren op de website: www.doemaarlekkerduurzaam.nl ('Check Saldo'). Na betaling met de Cadeaukaart wordt het resterende saldo op de Albert Heijn-kassabon vermeld. Op de kassabon wordt aangegeven welke artikelen zijn betaald met de Cadeaukaart en wat het totaalbedrag hiervan is.

8.     De Cadeaukaart kan niet worden gebruikt bij zelfscankassa’s van de Albert Heijn To Go en bestellingen die gedaan worden via AH.nl.

9.     De Cadeaukaart is niet in te wisselen voor contant geld.

10.  Ongebruikt saldo op de cadeaukaart vervalt na afloop van de Actie (op maandag 21 november 2016).

11.  Door deel te nemen aan de Actie stemmen de deelnemers in met deze voorwaarden.

12.  Alle auteursrechten op de inhoud van deze site, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out, software of overige informatie, komen toe aan de aan de Nationale Postcode Loterij N.V. danwel Albert Heijn B.V.
danwel Unilever Nederland B.V.

13. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Actie, kunt u een e-mail sturen via www.doemaarlekkerduurzaam.nl.

14.  De Organisator behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website www.doemaarlekkerduurzaam.nl worden geplaatst, voorzien van een datum.

15.  Op deze actie is het Nederlands recht van toepassing.

Aldus opgemaakt op 1 augustus 2016

Check uw saldo

Uw kaartnummer staat achterop het kaartje dat u heeft ontvangen, onder de barcorde en bestaat uit 19 cijfers. De eerste 11 cijfers hebben we alvast voor u ingevuld.

€  0,00

Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij en wilt u ook een cadeaukaart?        

Alle deelnemers van de Postcode Loterij ontvangen uiterlijk 8 november hun DOE MAAR LEKKER DUUZAAM cadeaukaart. Wilt u ook meespelen en een cadeaukaart ontvangen? Bel dan naar 0900 – 300 1500 (50 ct per gesprek), op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Alvast veel geluk met uw deelname!

18+ speel bewust.